Fase 2 van Glasvezel buitenaf in het buitengebied van Veluwe Oost

Na het succesvol afronden van de vraagbundeling in Veluwe Oost is glasvezel ook binnen handbereik voor bewoners in de tweede fase, Veluwe Oost fase 2. Omdat wij binnenkort starten met de aanleg kunnen we de bewoners met een kabelaansluiting (coax of koper) ook een aanbod doen. Goed nieuws dus voor inwoners van het buitengebied van Veluwe Oost.

Inwoners kunnen zich tot 17 juni 2019 aanmelden voor een glasvezelabonnement. Veluwe Oost fase 2 is opgedeeld in zeven geclusterde gebieden, namelijk;
1. Beemte Broekland, De Vecht en Teuge,
2. Terwolde, Steenenkamer en Nijbroek,
3. Twello Zuid en Voorst,
4. Eerbeek, Hall en Oeken,
5. Laag Soeren, Dieren en Brummen,
6. Loenen,
7. Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen.
Als van elk geclusterd gebied 35% van de inwoners zich aanmeldt, komt er glasvezel.

Inwoners die in aanmerking komen voor glasvezel, hebben persoonlijk informatie ontvangen over ons aanbod en de voordelen van glasvezel. Ook zijn de geïnteresseerde bewoners geïnformeerd tijdens de lokale inschrijfavonden.
“Wij vinden het belangrijk om te vertellen wat de mogelijkheden zijn van glasvezel. Maar ook waarom een deelname van 35% per geclusterd gebied noodzakelijk is om glasvezel aan te leggen”, vertelt Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf.

Het aanbod van Glasvezel buitenaf: gelijke kosten, meer kwaliteit
Aanmelden kan door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de zes dienstaanbieders. Dit zijn Caiway, CBizz, Delta, Helden van Nu, Kliksafe en Online.nl. Daarnaast wordt een vastrechtvergoeding van € 1.000,- in rekening gebracht. Onze ervaring is dat deze kosten gezamenlijk gelijk zijn aan wat inwoners nu betalen voor internet, televisie en telefonie, maar dan met de kwaliteit van een super snelle en stabiele verbinding.

https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/veluweoostfase2