Maestro en Beekzicht concert, 6 en 7 juli door Fanfare Korps Voorst

Slanina-Cesta Musikanten en zangkoor Zingt den Heer
Zaterdagmiddag zal in het teken staan van het welbekende televisieprogramma Maestro. Deze keer in Voorster sferen, waarbij de Slanina-Cesta Musikanten en zangkoor Zingt den Heer op zullen treden. Drie bekende Voorsternaren zijn gevraagd om deze muzikale uitdaging aan te gaan. De bekende Voorster bakker Paul Bril, de voorzitter van Dorpshuis Voorst Marien Ruijsch en Wilma Bosvelt, bekend van dameskoor Zanglust Empe, zijn de kandidaten. Zij zullen beoordeeld worden door een vakkundige jury.
Slanina-Cesta Musikanten is een blaaskapel en maakt muziek voor liefhebbers van Tsjechische,- en Oostenrijkse volksmuziek. Ondanks de jonge leeftijd van de blaaskapel hebben zij een grote naamsbekendheid in de regio opgebouwd.
Zangkoor Zingt den Heer is een Christelijk, gemengd koor. Zij zingen een breed werelds repertoire. Zingt den Heer is een actieve vereniging met veel activiteiten. Hun motto is: “Van zingen word je blij en als je dit samen kunt doen geeft het nog meer vreugde!”
Deze gezellige muzikale middag, waarbij geheel in stijl ook een broodje braadworst is te nuttigen, begint om 14.00 uur. De overdekte locatie op Landgoed Beekzicht is te vinden aan de Rijksstraatweg 42 in Voorst en vanaf 13:30 uur toegankelijk voor het publiek, er is parkeergelegenheid. Het concert is gratis te bezoeken. Na afloop van het concert is er gelegenheid voor een drankje en om het landgoed te verkennen.

Beekzicht concert met Fanfare Voorst en Vaassens Fanfare
Zondag 7 juli is de 4e editie van het Beekzicht Concert in Voorst. Een parkconcert door het Fanfare Korps Voorst en het Vaassens Fanfare Corps. Dit unieke concert wordt een fijne combinatie van natuur en lichte muziek!
Het fanfare orkest Voorst, wat uitkomt in de 3e divisie, staat onder leiding van Alfred Willering. Het orkest zal het publiek trakteren op een licht en gevarieerd muziekprogramma. In diverse composities, waar het fanfare orkest het publiek van zal laten genieten, zijn eigen jeugdige solisten te horen. Iets waar de vereniging erg trots op is!
Als speciale gasten musiceren onze muzikale vrienden van het Vaassens Fanfare Corps onder leiding van Patrick Dieperink. Dit orkest wat uitkomt in de 2e divisie is opgericht in 1906 en is nog steeds jong van geest. Samen muziek maken op niveau, aansluiten bij het dorp en de samenleving, zijn kenmerken van het Vaassense Fanfare Corps. Musiceren is een hobby voor het leven.
Het belooft een fijne middag met fanfare klanken te worden. Het Beekzicht Concert op zondag 7 juli begint om 14.00 uur. De overdekte locatie op Landgoed Beekzicht is te vinden aan de Rijksstraatweg 42 in Voorst en vanaf 13.30 uur toegankelijk voor het publiek, er is parkeergelegenheid. Het concert is gratis te bezoeken. Na afloop van het concert is er gelegenheid voor een drankje en om het landgoed te verkennen.

Een concert op een unieke locatie in het dorp Voorst dat u zeker niet mag missen!
Graag tot ziens tijdens het Beekzicht Weekend! ♫♫♫