Huttenkamp 2017: 15 t/m 17 augustus

In de laatste week van de zomervakantie, van dinsdag 15 augustus tot donderdagochtend 17 augustus, organiseert Voorster Belang en Omstreken weer een huttenkamp voor kinderen uit het dorp en omgeving in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Dit vindt als vanouds plaats bij het Dorpshuis Voorst.
Het thema van dit huttenkamp wordt “Winkelcentrum Voorst”, hetgeen inhoudt dat de kinderen niet alleen een hut bouwen, maar ook een winkeltje. De te verkopen producten maken de kinderen uiteraard zelf. Op woensdagavond organiseren we een koopavond, waar alle ouders, verdere familie en vrienden welkom zijn om gezellig te winkelen.
De kosten voor deelname zijn € 20,00 per kind voor leden van het Voorster Belang en € 30,00 per kind voor niet-leden. Dit is ‘all inclusive’, dus inclusief alle hapjes tussendoor, maaltijden, materialen, etc. Het lidmaatschap kost € 5,00 per jaar en desgewenst kunt u vooraf of bij aanvang van het huttenkamp lid worden.
Van ouders/verzorgers wordt verwacht dat men bereid is twee dagdelen te assisteren: als begeleider van een groep kinderen, bij de catering, bij het opbouwen of het afbreken e.d. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welke dagdelen en voor welke taken u beschikbaar bent.
De inschrijving sluit eind mei. U kunt uw kind(eren) aanmelden via het inschrijfformulier op deze site.. Mocht u in aanvulling op het inschrijfformulier nog extra vragen/opmerkingen hebben, dan kunt u dat per e-mail doorgeven aan huttenkamp@voorsterbelang.nl
Wij hopen op een grote deelname en zien uit naar een gezellig en geslaagd huttenkamp 2017.

Met vriendelijke groet,
Commissie huttenkamp 2017