Open Atelierroute Voorst 2016, 24 en 25 september 11.00 tot 17.00 uur

 

Atelier_route_flyer JPEG grootAtelier_route_flyer2 JPEG groot De open atelierroute is voor iedereen een mooie aanleiding om het dorp Voorst en buitengebied met hun kunstenaars / vormgevers beter te leren kennen. Dat is ook de aanleiding geweest om deze open atelierroute te organiseren. Met name voor de inwoners van Voorst, maar natuurlijk ook geïnteresseerde bezoekers van buiten ons dorp, worden hierbij uitgenodigd om laagdrempelig binnen te lopen in de ateliers/werkplaatsen. Hierbij kan iedereen vrijblijvend kennismaken met de kunstenaar, zijn werk, het ambacht en het atelier.

De 14 open ateliers zijn in kaart gebracht op een flyer. De flyers zijn tijdens deze dagen verkrijgbaar bij de deelnemende adressen. Vooraf ook in het dorpshuis Voorst, Brandstofverkooppunt DCO te Voorst, de campings in Voorst en op de Nazomermarkt Voorst (18 september). Ook is de flyer te downloaden op de websites van VoorstActief, VoorsterBelang en via www.diexdesign.nl

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 24 en zondag 25 september. De ateliers zijn open van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie/contact: www.facebook.com/Voorst-Dorpscontactpersoon