huttenkamp 2016

Het Voorster Belang organiseert sinds 2010 een huttenkamp voor de kinderen uit het dorp Voorst en omstreken. De kinderen en de ouders zijn altijd erg enthousiast over dit evenement. Tot heden is de organisatie van de huttenkampen geheel verzorgd door het bestuur van Voorster Belang. We willen graag een werkgroep installeren waarin ook enkele ouders van deelnemende kinderen zitting hebben. Het huttenkamp 2016 is van dinsdag de 16e augustus t/m donderdagochtend de 18e augustus. We zijn op zoek naar ouders die willen helpen met het organiseren van dit huttenkamp gedurende de periode april tot augustus.

Als u zich geroepen voelt ons te assisteren kunt u zich opgeven via onderstaande link, u kunt dan meteen uw kinderen aanmelden voor het huttenkamp 2016. Als u geen kinderen hebt die meedoen maar u wel graag wilt helpen dan even een mailtje maar info@voorsterbelang.nl