Zwerfvuil – vrijwilligers gezocht

Zwerfvuil, daar loopt of fiets u dan door de straten van Voorst. Her en der ziet u wat zwerfvuil liggen. Jammer dat dit niet direct in de prullenbak beland. Ergert u zich aan het zwerfvuil in uw woonomgeving of vindt u dat het netter kan? Meldt u dan aan als vrijwilliger om Voorst schoner en opgeruimder te krijgen.

De gemeente stelt materialen beschikbaar, zoals afvalgrijpers, handschoenen, afvalzakken en sinds kort ook een aantal karretjes. Na afloop van het verzamelen haalt de gemeente de volle afvalzakken met zwerfvuil op.

Wilt u ook zwerfafval verzamelen? Stuur een e-mail naar de gemeente, m.dehaan@voorst.nl voor meer informatie. Of sluit u aan bij de ‘Zwerfvuilopruimers’ van de Groene Kerk PKN.

Op onderstaande site is informatie met betrekking tot zwerfvuil opruimen te vinden.

Zwerfafval