HUTTENKAMP 2019

Vanaf dinsdag 27 augustus tot en met donderdagochtend 29 augustus is het Huttenkamp weer in Voorst. Voor basisschoolkinderen van 6 tot en met 13 jaar organiseert Voorster Belang en omstreken dit jaarlijkse evenement weer vol enthousiasme en trots.
Ook dit jaar kunnen er maximaal 100 kinderen uit Voorst en omgeving deelnemen en volop aan het klussen slaan onder begeleiding van ouders en vrijwilligers.
Op de dinsdag krijgen de kinderen een onderwerp binnen eenzelfde thema aangereikt en bij dat onderwerp kunnen ze een eigen hut bouwen. Ongeveer tien kinderen zullen met elkaar één hut maken. Vorig jaar was het thema bijvoorbeeld Sport en spel.
Voor de technische ondersteuning en veiligheid zijn er meerdere professionals aanwezig die het geheel in goede banen leiden.
Op de woensdag gaan de kinderen verder aan de slag met het bouwen en aankleden van de groepshut en tussendoor is er ruimte voor verschillende creatieve en sportieve activiteiten. In de avond zijn ouders en andere belangstellenden welkom om de hutten te bekijken en de sfeer te proeven zodat ook zij kunnen meeleven en meegenieten van dit dorpsspektakel.
Na een gezellige avond met bijbehorend kampvuur zal de relatief korte nacht ervoor zorgen dat de kinderen na het ontbijt op de donderdagochtend vermoeid maar voldaan met een rugzak vol herinneringen huiswaarts keren.
Met het hoofd vol van alles wat er meegemaakt is, is de fantasie geprikkeld en het hart gevuld met (nieuwe) vriendschappen.
Opgeven kan tot eind mei via www.voorsterbelang.nl

WIJ KIJKEN ER NAAR UIT!