Mooi Voorst

We hebben geprobeerd de verschillende aspecten van Voorst en haar omgeving in kaart te brengen.
Bij de pagina foto’s kun u na genieten van de gemaakte foto’s van de diverse evenementen die door het Voorster Belang zijn georganiseerd.

Op de pagina verenigingsleven vindt u links naar de website van de diverse verenigingen in ons dorp.

Hebt u een kinderfeestje en weet niet waar u met de kinderen naar toe moet gaan, op de pagina kinderen enkele sugesties.

Als u op een afbeelding klikt wordt een foto pagina met bet betreffende onderwerp opgestart, naast de foto’s verschijnen 2 navigatiebuttons, hiermee kunt u handmatig door de foto’s bladeren. Onder aan de pagina naast de foto kunt u een animatie opstarten. Als u een foto wilt downloaden animatie stoppen en via de rechter muistoets afbeelding opslaan als.

Palmpasen 2016

Huttenkamp 2015

Palmpasen 2014

Olympische spelen huldiging Stefan Groothuis

Huttenkamp 2013

IJspret

Huttenkamp 2012 Dinsdag

Huttenkamp 2012

Gemengd Zangkoor Voorst

vv Voorst

Fanfare korps Voorst

Gymnastiekvereniging

Voorster schaakclub

Volleybal vereniging

The new Singers

KOEKNUFFELEN

Voor kinderen van de basisschool heeft boerderij “Hof Noord Empe” een speciaal arrangement. Het programma bestaat, in overleg, veelal uit een educatief deel en een deel vrij spel. Hierbij komt het respect voor het leven sterk naar voren met het uiteindelijke vrije spel in de hooiberg. Met een eerlijke stapel vers gebakken pannenkoeken, bereid van eigen melk. Deze bijzondere activiteit wordt aangeboden door Hof Noord Empe, een melkveebedrijf en zorgboerderij met 75 melkkoeien en ongeveer 6000 m² groente, fruit en kruidentuin. De stal beschikt zelfs over een heuse skybox.

Adresgegevens:
Hof Noord Emperweg
Noord Emperweg 1
7383 CX VOORST
telefoon 0575 501 397

PANNNEKOEKENHUIS VOORST

Het pannenkoekenhuis beschikt naast het restaurant over een knus attractiepark. Geen rijen, geen parkeerstress, maar kleinschalig gezinsplezier van begin tot eind.
En de menukaart biedt méér dan pannenkoeken, waaronder heerlijke schnitzels

Adresgegevens:
Pannekoekenhuis Voorst
Wilhelminaweg 2
7383 CA VOORST
telefoon 0575 502 444

BOERDERIJ DE KOLKE

Dit is een innovatieve boerderij die ook het ’Boeren midgetgolf’ heeft uitgevonden. Op de boerderij is een bloemenkas met maar liefst 9 golfbanen. In de kas zijn oude werktuigen gebruikt als hindernissen voor het golfen.  Er is een terras met prachtig uitzicht over de landerijen. U kunt deze sportieve activiteit afsluiten met een broodtafel, een barbecue, of met een gevulde picknickmand.

Adresgegevens:
De Kolke familie Wassink
Klarenbeekseweg 30
7383 EB VOORST
telefoon 0575 501 247

IN DE OMGEVING

In Zutphen vindt u kinderspelparadijs Ballorig

In Terwolde, gelegen aan de IJssel, beschikt recreatiepark De Scherpenhof over een overdekt speelparadijs ‘Play City’.

In Deventer, aan ‘onze’ zijde van de IJssel in de wijk De Worp, biedt Party & Bowling De Worp een speciaal arrangement ‘Magic Bowlen’ aan voor kinderfeestjes.

DIVERSE ANDERE IDEEEN

Het Nederlands Watermuseum te Arnhem biedt een ‘spetterend’ arrangement voor kinderfeestjes (van 6 tot 12 jaar).

Polysport Activiteitenpark & Catering, te Dieren biedt een breed scala aan sportieve activiteiten, zowel binnen als buiten. U kunt uw eigen programma samenstellen

Sport en recreatiecentrum De Scheg te Deventer heeft zowel een zwemparadijs als een kunstijsbaan, desgewenst inclusief schaatsles.

DIVERSE ANDERE LINKS